Kaste knive i holder til 3 knive.

229,00

Holder til kaste knive. Sæt med holder og 3 knive.

Model/varenr.: 7004

Kaste knive i holder.

Sæt med 3 knive og holder.

Læder holder til 3 latex kaste knive.

Dine kaste knive holdes sikkert i holderen på dit bælte, Så de er let tilgængelige mens dine hænder er travlt plukke en adeligs ubevogtet bagage. At overlade noget værdifuldt uden en vagt, er som en invitation til at stjæle det ... i hvert fald det har været din oplevelse.

Med en tilfredsstillende "klik!" Går låsen op, og du lirke kisten åben for at afsløre - åh, ja! Det vil varme godt. Du snupper hvad ser ud til at være en betragtelig pung og et par interessante flotte våben, hvor efter du forsigtigt låser kisten og sniger dig ud af teltet uopdaget.

DETALJER

Epic Armoury laver denne kaste knivs holder med plads til 3 knive i praktisk placering når det bliver nu. Designet til at hænge fra et hvert bælte eller udstyr, Denne holder er håndlavet, åben i begge ender, og vil rumme en kasteteknik kniv op til 4 cm i diameter. Løkken omkring hver kniv er lavet af blidt split-læder, beskytter dine våben fra slitage, mens en læder snor holder hver kniv ekstra sikker.

Match dette Kaste Knive Holder med din karakter, du ønsker at udstyre ved at sikre holderen til dit bælte gennem de 7 cm bælte huller eller binde de fire læder snore til dit udstyr. Lavet af vegetabilsk garvet kernelæder, messing nitter og med syninger omkring kanterne. Så er denne kaste knivs holder bygget til at holde sin form og modstå misbrug af LARP med almindelig læder pleje.

Fås i farverne sort og brun.

Fri fragt.

Ved køb over 499,- DKK

Hurtig levering.

3-4 dages levering.