Kunai Kaste kniv

59,00

Kunai kaste kniv. Japansk inspireret kaste kniv brugt af Samuraier.

Model/varenr.: 7006

Kunai kaste kniv.

Stilhed. Perfekt tavshed.

Du bruger tavsheden som en kappe af rustning, gemmer dig og venter på den perfekte mulighed. Du gør din Kunai klar, klar til at starte dit dødbringende angreb, når Herren endelig kommer inde fra borgen. En hurtig svirp med håndleddet og Herren ånder hans sidste åndedrag, en Kunai der rammer sit mål.. og mens du forsvinde, løber deres vagter forvirret og bange rundt.

DETALJER

Denne bestseller Epic Armoury kaste våben er den nyeste post i Epic Armoury sortiment af japansk inspirerede våben. Den Kunai er 19 cm lang med en kort 7 cm blad-formet klinge. Håndtaget er 10 cm lang og meget smal, lavet af riflet latex og skum, der giver mulighed for et solidt greb. Håndtaget ender i en ringmærket-knop, der kan bruges til at fastgøre Kunai til et bælte. Våbnet er godt afbalanceret, hvilket gør det nemt at sigte.

Selvom japansk i stil, Kunai er lav-fantasi nok til at blive brugt i en lang række senarier uden at bryde den overordnede stil og fornemmelsen af ​​en figurs kostume. Lavet af coreless holdbart lukket skum celle og færdig med en stærk latex belægning, kan du føle dig sikker, at Kunai vil give sikkerhed og appellerer du vil, når du udformer dit kit.

HISTORIE

Oprindeligt designet til at være en japansk landbrug værktøj og anvendes af bønder.
Som et våben, var det overvejende brugt til stik.
Kunne også anvendes til klatring som gribekrog eller piton.

Fri fragt.

Ved køb over 499,- DKK

Hurtig levering.

3-4 dages levering.